Sugar Rush Oyna – Sugar Rush Oyna Oyun Özellikleri

Yeni Haber Merkezi

EGT’ler Şeker hücumu oyna slot 20 ödeme hattından oluşur ve yaptığınız her dönüşte birden fazla kazanan kombinasyon elde etme şansı verir. Kazanmak için kazanan bir hatta beş sembolü eşleştirmeniz gerekir. Ancak, kazanç eşleşen sembole bağlıdır.

EGT slot oyunu Şeker hücumu oyna Çalışma prensibi esas olarak olasılığa dayanır. Aynı alanda ardışık sembolleri eşleştirerek kazanırsanız, bu vurgulanır ve bir çarpan tetiklenir. Bu da aynı alanla ilişkili tüm ardışık barajlara eklenir. Temel olarak, çarpan 2x’te başlar ve sembol sürekli eşleştirildiğinde 2 ile çarpılır ve toplam 128x tetiklenir. Çarpan, set tamamlanana kadar etkili kalır.

Sugar Rush Oyna Mobil

Şeker hücumu EGT Slots dahil tüm mobil cihazlarda en son HTML5 slot teknolojisini sunan, akıllı telefonlarında veya tabletlerinde biraz oyun oynamaktan hoşlanan herkes için mükemmeldir. Beklendiği gibi, yatay sürüm masaüstü sürümüyle aynı görünüyor, yalnızca daha kolay kullanım için yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü var.

EGT Şeker hücumu slot slot modu harika görünüyor ve sembol tasarımının elverişsiz yatay yönelimine rağmen oynaması eğlenceli. Ana oyun alanını ekrandan yukarı itmek, gerekli tüm öğelerin altta serbestçe dağıtılmasını sağlar.

Sugar Rush Oynatma Makarası Düzeni

Üzerinde oynanabilecek büyük bir 7×7 ızgarası olan bu slotta durmak için tatlı bir dişe sahip olmak gerekir. EGT slotları Şeker hücumu oyna Burada geleneksel ödeme hatları yoktur, çünkü kazanmak için çok sayıda sembol toplamanız gerekir. Bu, dikey veya yatay olarak birbirine dokunan en az beş sembolden oluşan gruplar anlamına gelir. Bahis her zamanki gibi yapılır, 0,20’den başlayıp dönüş başına maksimum 100,00’a kadar çıkar.

EGT slotlarında Şeker hücumu Maksimum oynaklığa sahip, bu yüzden devam etmek için sağlıklı bir iştahınız olması gerekir. Tatlı temalı slotlarda sizi neyin beklediğini sıklıkla tahmin edebilirsiniz ve Sugar Rush hayal kırıklığına uğratmaz. Her ton pembe ve bol miktarda büyük boy şekerle, genel etki o kadar gerçeküstü ki Planet Sweetie’nin uçağında bir galaksiler arası göreve bile katılabilirsiniz. Semboller süper sevimli ve slotun tatlı temasına uyuyor.

Sugar Rush Özellik Sembolleri

Bu slottaki semboller şekerden başka bir şey değil; tema olmadan yenilenecek başka sembol yok. Şeker hücumu EGT slotlarında, tüm kazanma tablosu, sakızlı ayılar, sakızlı ayılar ve her şekil ve boyutta çok renkli jöleler dahil olmak üzere çeşitli şekerlerden oluşur. Diğer birçok büyük kazançta olduğu gibi, makaralarda joker sembolü yoktur. Sugar Rush, EGT slotlarında büyük bir kazanç olabilir.

Sugar Rush Bonusları

Her kazandığınızda, makara özelliğini tetiklersiniz. EGT’nin Şeker hücumu Eğer slotların düzenli bir oyuncusuysanız, muhtemelen daha önce başka bir slotta bunlara rastlamışsınızdır. Bunlara ayrıca dönen makaralar veya çığlar da denir.

Dönen makaralar her kazandığınızda oyun tahtasından kazanan sembolleri kaldırır. EGT’nin Şeker hücumu Slotlarda, değiştirilen semboller yukarıdaki boşluklara düşmeden önce kalan semboller yeni konumlarına karıştırılır. Oyun daha sonra yeni kazançları kontrol eder ve herhangi biri bulunursa tüm döngü tekrarlanır. Bu, daha fazla kazanç kümesi görünmeyene kadar devam eder.

Sugar Rush Rulo Makaraları

Makaralar basit olmasına rağmen EGT’nin Şeker hücumu oyna slotlar biraz tatlılık katar. Her sembol kaldırıldığında, konumu vurgulanır. Vurgulanan konumdan birkaç kazanan sembol kaldırılırsa, slota bir çarpan eklenir. Bu çarpan, bir sembol kaldırıldığında, maksimum x128’e kadar iki katına çıkar.

Masada ayrıca scatter’lar da var ve aynı anda üç veya daha fazlasının gelmesi ücretsiz dönüşleri tetikler. Bu EGT Slots Şeker hücumu oyna Bonus süresince sadece düşmesi nedeniyle değil, tur sonuna kadar tüm önemli noktalar vurgulanmış olarak kalır.

Genel bilgi

EGT Slotları Şeker hücumu oyna online slot, 0,50’lik varsayılan RTP ve “küme ödemeleri” kazanma ödül mekanizmasına sahip 7 makaralı, 7 çizgili bir slot oyunudur. Stüdyo uzun zamandır varlığını sürdürüyor, özellikle de en popüler lezzetli ikramları Sweet Bonanza’nın 2019’da piyasaya sürüldüğünü düşünürsek.

EGT kilidi Şeker hücumu oyna yani şekerleri yüklemenin ve dalmanın zamanı geldi. Bu oyunun temel yapısını sakızlı ayılar, ayılar ve lolipoplardan oluşan bir krallık oluşturuyor.

Özellikler ve Mekanikler

En iyi kazançlar yatay ve dikey olarak birbirine bağlı en az beş eşleşen sembolden oluşur. EGT’nin Şeker hücumu oyna Slotlarda en yüksek ödeme yapan setler 15 örnekten oluşuyor ve ödeme tablosuna göre çok yüksek kombinasyonlar pek fazla ödeme yapmıyor.

Oyun ayrıca tüm başarılı vuruşları kaldıran ve boş alanlara semboller ekleyerek ek kazanma fırsatları yaratan bir CSS mekanizmasına veya çevirmeye sahiptir. Bu çok önemlidir çünkü EGT slotları Şeker hücumu oyna Vazgeçemeyeceğiniz ve slotun en büyük potansiyelinin kaynağı olan önemli bir özelliğe sahiptir.

Slot Sembolleri

EGT’ler Şeker hücumu oyna Slotu oynadığınızda, lezzetli ikramlarla dolu bir barbekü ile karşılanacaksınız. Düşük değerli kartların sembolleri parlak tatlı renklerde tasarlanmıştır. Bu arada, ödeme tablosunun üstündeki semboller arasında sakızlardan sert şekerlere ve lokumlara kadar çeşitli şekerler bulunur. EGT’nin Sugar Rush oyununun vahşi sembolü bir zencefilli kurabiye şeklinde temsil edilirken, bir kurabiye ve birkaç sakızlı ayıcık ise dağılım ve bonus sembolleridir.

Oyun Özellikleri

EGT’nin Sugar Rush oyunu, güzel düzenler ve çizgi film resimleriyle göz alıcı grafiklere sahiptir. Ancak oyunda ayrıca heyecan verici müzikler de bulunur. Kazanmak için yatay veya dikey olarak eşleşen sembollere sahip olmalısınız. EGT’nin Sugar Rush slotu, 7 makaralı, 7 slotlu ve 20 ödeme çizgili 7 x 7 ızgaralı bir slottur. Çevrimiçi, mobil web sitesi ve uygulamada mevcuttur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*